Együttműködő partnerek

Home  >>  Együttműködő partnerek

BEST_logomark

 

Mit kell tudni a BEST-ről?

 

A BEST (Európai Mérnökhallgatók Egyesülete) jelenleg egy Európa 33 országában, 96 különböző egyetemen működő, nonprofit, politikailag neutrális diákszervezet. Mind a közel 4000 tagunknak alapításunk óta (1989) feladata összekötni a (közel egymillió elérhető) mérnökhallgatót nem csak az egyetemekkel, és a munkalehetőséget nyújtó cégekkel, de egymással.

BEST_triangle

A diákok fejlesztésével az egyediséget, sokszínűséget támogatjuk és célunk, hogy felkészítsük a jövő mérnökeit a multikulturális környezetben folyó nemzetközi munkára.
A szervezet innovatív és naprakész nemzetközi programja biztosítják a mérnökhallgatók számára képességeik széleskörű fejlesztését és más kultúrák megismerését.

 

Bemutatkozik a BEST Veszprém:

Szervezetünk 1990 óta van jelen a Pannon Egyetemen. Önkénteseink mind azon dolgoznak, hogy az egyetem utáni elhelyezkedés könnyebb legyen a hallgatóknak. Évente számos rendezvényt, eseményt szervezünk, melyen keresztül megismerkedhettek jövőbeli munkáltatóitokkal, szervezetünkkel és nem utolsó soron más kultúrákkal Európa határain belül.
Csak, hogy párat említsünk rengeteg infó estektől, adott témában rendezett motivációs hétvégeken át a mérnökversenyek és szezonális kurzusokig.

A munkát egy maroknyi önkéntes diák végzi akik ugyanúgy az egyetem hallgatói vagy Mérnöki-, vagy Műszaki Informatikai Karon, mint TE. :)
Ha szeretnél megismerni minket gyere el legközelebb infóestünkre, vagy látogass meg

Facebookon az alábbi címen:          https://www.facebook.com/bestveszprem

illetve hivatalos honlapunkon :        http://www.best-veszprem.hu

vagy nemzetközi oldalunkon:          https://best.eu.org/index.jsp

a bővebb információkért. :)12316104_899264976789592_8712483806900847977_n